Bulvární novinář Pavel Novotný láká na moderování v tygřích slipech

Internetová televize Mall.tv představuje v kampani pořady, které na ní diváci neuvidí. Třeba na logopedickou show s Pavlem Novotným.

Trojice spotů lákající na Mall.tv se nyní zobrazuje uživatelům internetu. Zhruba minutová videa natočilo režisérské duo Mugshots, které tvoří Jindra Malík a Tomáš Brožek, produkci zajistil Vernes. Ve spotech sedí u oválného stolu v roli porotců tváře Mall.tv jako Roman Vaněk, Adam Gebrian, Veronika Koko Šmehlíková nebo Luděk Staněk, aby společně zhodnotily, co diváci na nové internetové televizi neuvidí. "Chtěli jsme vytvořit zábavné reklamní skeče, které pomohou Mall.tv profilovat jako internetovou televizi vedenou zkušeným týmem. Zároveň bylo třeba ukázat, že se nebojí být kontroverzní. Lidi, kteří za Mall.tv stojí, dobře známe a víme, že u nich pro dobrou zábavu jde politická korektnost stranou, a tento jejich postoj jsme ve spotech chtěli ukázat," popisuje režisér Jindra Malík celkový koncept.

Celá kampaň je určena pro nasazení na Googlu nebo Facebook v kombinaci s dalšími weby českých mediálních domů Economia, Czech News Center a Mafra. Její nedílnou součástí bude jak zapojení e-shopů skupiny Mall Group jako např. Mall.cz nebo Košík.cz, tak jednotlivých tvůrců pořadů i dalších osobností aktivních na sociálních sítí, pro které je spojení s obsahem Mall.tv relevantní. Doplňkově budou využity také offline kanály.





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi