Nejsme jen prodavači léků, přesvědčují lékárny Benu

Síť lékáren Benu spustila kampaň, na které se podílela i agentura spolupracující na velkofilmech jako Blade Runner 2049.

Nová reklamní kampaň lékáren Benu si pohrává se stejnojmenným mytologickým ptákem, který je už od počátku součástí loga společnosti. Hlavní slogan kampaně "Pod našimi křídly" má postinout i klíčové cíle této lékárenské sítě, tedy poskytovat nadstandardní služby. "Nejsme jen prodavači léků. Přinášíme zákazníkům profesionalitu a individuální přístup. Kromě standardních služeb nabízíme i odborné poradenství, preventivní programy či kontrolu lékových interakcí," popisuje cíle kampaně marketingová manažerka Ivana Stará. "Mytologický pták Benu a symbolika jeho ochranných křídel představují v nové kampani péči, s jakou se naši odborníci starají o zákazníky. Naším cílem je stát se jejich celoživotním partnerem v péči o zdraví, především v oblasti prevence," dodává Ivana Stará.

Kampaň pro Benu navrhla kreativní agentura Hammer Agency, s níž lékárenský řetězec spolupracuje od července letošního roku. Jde tak o první společný projekt. O ztvárnění mytologického ptáka Benu v televizních spotech se postarala agentura UPP, která spolupracovala na velkofilmech jako Blade Runner 2049, Wonderwoman, Wolverine nebo Iluzionista. Režie reklamních videí se ujal Juraj Janiš, hlas ve spotech patří Andree Elsnerové.

Současně s hlavním televizním spotem Benu spouští i kratší produktové spoty. Součástí kampaně jsou i reklamy na YouTube, Facebooku, Google či na Seznam.cz. Další fází pak budou tematické spoty, které budou zařazeny do vysílání v nadcházejícím roce.

Autor: - bob -





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi