Nová kniha: podnikatelské příběhy, které vznikly díky Zonky

Od nápadu k úspěchu.

Kniha Od nápadu k úspěchu je souborem příběhů lidí, kteří se rozhodli jít neprošlapanou cestou a věnovat se vlastnímu projektu. K jejich snu jim pomohli lidé, kteří jim na realizaci půjčili peníze na Zonky.cz.

Kniha je rádcem, jak začít podnikat v Česku. Je souborem 24 příběhů podnikatelů, kteří začali realizovat své příběhy díky Zonky. Skuteční podnikatelé v ní předávají své rady a hovoří o začátcích svého podnikání. Mezi projekty najdete například bylinkovou dílnu, hudební školu nebo tatérský salon. Všechny příběhy mají společného jmenovatele; vznikly díky lidem - investorům na Zonky, kteří na projekty půjčili peníze.

,V knize jsme dali prostor lidem, kteří našli odvahu rozjet svůj projekt a chtějí k rozhodnutí inspirovat druhé," říká Jakub Strýček, marketingový ředitel Zonky a tvůrce knihy. "Vidíme, že neustále roste počet lidí, kteří si chtějí půjčit peníze na svůj projekt. Je to dáno větší chutí Čechů se osamostatnit a také neschopností bank tyto projekty financovat. Lidé, kteří na Zonky investují, však těmto příběhům rádi půjčují peníze," dodává Strýček. Investoři na Zonky doposud půjčili přes 302 mil. korun na více než 1 770 vlastních projektů.

Kniha vyšla v počátečním nákladu 2 000 kusů a v plánu je dotisk. Je k dostání v běžné distribuční síti za doporučenou prodejní cenu 259 korun.

Foto: archiv

Autor: - red -





Čtěte dále

další zprávy

Titulní strana Standardní písmo Větší písmo

Tmavé zobrazení
Přepnout na plnou verzi